Rexobol-10

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 558

Tilgængelighed: På lager

Pris: 27,72€
Ex moms: 27,72€
Tags: Rexobol-10

Køb Rexobol (Stanozolol) i Danmark

På grund af den lave androgen aktivitet (30% af testosteron, mens den anabolske - 320%) Rexobol betragtes som en af de mest godartede af steroider. Stanozolol er ikke udsat for krydderier og virkning på leveren er små og kun signifikant ved de højeste doser. Virkningsvarigheden af steroider 8 timer. Professionelle sportsudøvere i Europa kontrolleres regelmæssigt for doping, uden brug af maskering agenter Rexobol-50 anbefales ikke, da den nyeste teknologi kan afsløre spor af stoffet i blodet til et år efter sidste brug.

De fleste, som ofte bruges af bodybuildere Rexobol under tørring. Steroider i forberedelse til konkurrence giver dig mulighed for at få høj kvalitet, visuelt attraktive muskelmasse. Stanozolol er også ofte brugt i atletik. Desuden, i henhold til World Anti-Doping Laboratorium, i dag, denne steroid de mest populære farmakologisk agent, at nogen af os købe online. I det mindste, at en sådan konklusion kan drages af den række af anti-doping test.

Rexobol (Stanozolol) Online Pris Danmark

Under Rexobol anbefales til sportsfolk, der ønsker at øge styrke og udholdenhed uden vægtøgning. Den mest effektive stanozolol påvirker mennesker med moderat kropsfedt og vægt. Optimering af den daglige dosis er 30 mg, fordelt på 3 doser. Overskrid ikke den anbefalede dosis er 50 mg. Varighed af kurset Rexobol af Alpha-Pharma - 5 til 8 uger. Forsinkelser i modtagelsen stanozolol for mere end to måneder, truende leverproblemer. I slutningen af kurset er gennemført FCT. Med speciale i sports ernæring, vil du opnå fremragende resultater.

Hvordan til at gøre Rexobol med andre aa ' ere, for ansættelse af muskelmasse omfatter androgene steroider (såsom Anadrol, testosteron eller methandrostenolone). Stanozolol i kombination med ovenstående steroider er perfekt afbalanceret, selvfølgelig, oprettelsen af en synergi effekt og reducere risikoen for bivirkninger. For atleter, der er interesseret i at øge virkningen af tørring muskler, den bedste kombination er Rexobol og trenbolon.

Rexobol (Stanozolol) Effekter Positive

Bivirkninger af Rexobol af steroider gøre ikke have østrogene virkninger, ikke forårsager væskeophobning og gynækomasti. I de fleste tilfælde, de bivirkninger af denne medicin, Danmark manifesterer sig som læsioner af led og ledbånd. Dette er logisk og forståeligt, i betragtning af den kendsgerning, at stoffet er "tørt". For at minimere risikoen for skader i løbet omfatte testosteron og "broen". Mulige negative reaktion på stanozolol er en stigning i blodtryk og kolesterol, samt androgen "pobochki" (acne, undertrykkelse af naturlige testosteron, tab af hår). Toksicitet af leveren er fjernet, lever receptionen. Hvis du overskrider den anbefalede dosis Rexobol mulige udvikling af blodprop i hypertrofi.

Rexobol (Stanozolol) Anmeldelser

Oral stanozolol meget nem at bruge, og den gennemgang af Rexobol 50 Alpha-Pharma ofte lægge vægt på dette. Den injicerbare form ofte forårsager smerte på injektionsstedet, dannelsen af "klumper". Dette steroid er særlig værdsat af kvinder. At tage den mindste dosis, atleter sjældent ansigt til virilization og andre bivirkninger.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof
Stof stanozolol oralsex

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest