Maxi-Fen-20

Producent: Maxtreme

Produktkode: 521

Tilgængelighed: På lager

Pris: 41,65€
Ex moms: 41,65€
Tags: Maxi-Fen-20

Køb Nolvadex (Tamoxifen) i Danmark

_x000D_ _x000D_

Nolvadex er et af de mest populære anti-stof på det internationale marked for farmaceutiske produkter. FDA har godkendt to foranstaltninger – Clomid og Nolvadex, og de anses for de mest effektive medicin for at forebygge de hormonelle forstyrrelser på grund af den høje aktivitet af østrogen. Denne medicin Danmark er på en lidt anden måde.

_x000D_ _x000D_

Clomid og dets virkningsmekanisme er rettet til hæmning af hyperaktivitet af østrogener i alle væv i kroppen. Det er i stand til at bremse væksten af kræft celler i organer-mål indflydelse på receptoren østrogene direkte ind i svulsten.

_x000D_ _x000D_

Nolvadex (Tamoxifen) Online Pris Danmark

_x000D_ _x000D_

Den farmakologiske virkning af Nolvadex er kendetegnet ved den direkte effekt af den aktive ingrediens Tamoxifen til ostrogen-receptorer i det berørte organ eller væv. Denne medicin indeholder en masse af de kvindelige seksuelle hormon østrogen. Tamoxifen hæmmer biosyntese og sekretion af østrogen stimulerer væksten af tumor, og tumorer. Det har endda fundet, at jo mere østrogen receptorer er i tumor, jo hurtigere og mere effektiv denne medicin stopper sin udvikling og bedre behandling, resultatet vil være.

_x000D_ _x000D_

På trods af den store koncentration af østrogen i Tamoxifen dette hormon er ikke ophobes i kroppen, og ret hurtigt udskilles af ekskretionsorganerne system.

_x000D_ _x000D_

Den terapeutiske effekt af Nolvadex er anvendt i forskellige områder af medicin og sport: gynækologi, urologi, vægttræning, og endokrinologi.

_x000D_ _x000D_

Nolvadex (Tamoxifen) Dosering

_x000D_ _x000D_

De væsentligste vilkår og betingelser for sikkerheden og effektiviteten af behandlingen er en kvalificeret lægehjælp. Du bør ikke tage medicinen uden assistance, da dette kan kun skade dig. Behandlingen skal overvåges af en kvalificeret medicinsk specialist, som har erfaring med brugen af denne medicin i Danmark.

_x000D_ _x000D_

Nolvadex er taget gennem munden spare integriteten af tabletten.

_x000D_ _x000D_

I tilfælde af lave doser, kan den daglige dosis kan bruges en gang i morgen. Hvis man bruger årsager til ubehag i din mave, er den daglige dosis skal deles i 2 lige store dele til at være der i morgen og om aftenen.

_x000D_ _x000D_

Den gennemsnitlige dosis er 20 til 40 mg per dag for de fleste tumor sygdomme.

_x000D_ _x000D_

Den terapeutiske effekt er kun opretholdes i en lang periode af tid. Derfor er den gennemsnitlige varighed af terapi, i de fleste tilfælde, de forhøjelser af et år.

_x000D_ _x000D_

Nolvadex (Tamoxifen) Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Hvis hævelse og smerte i benene, og åndedrag dukkede op i rammerne af Nolvadex, det er nødvendigt for at sætte en stopper for brugen af stoffet.

_x000D_ _x000D_

Bivirkninger Nolvadex omfatter en forstyrrelse af processen af mineralisering af knogler, væv, forstyrrelser i fordøjelsen, forsinkelse menstruationscyklus, og faldet i den seksuelle funktion hos mænd.

_x000D_ _x000D_

Alle bivirkninger er midlertidige, og i de fleste tilfælde, bestå i en uge af stofbrug. I nogle tilfælde, varigheden af observation bivirkninger, det er nødvendigt for at se en læge og måske sænke den daglige dosis.

_x000D_
Pakke
Pakke 20 mg/fane. (100 fane.)
Stof
Stof tamoxifen citrate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest