Tamoxifen 10

Producent: Sun Rise

Produktkode: 625

Tilgængelighed: På lager

Pris: 5,33€
Ex moms: 5,33€
Tags: Tamoxifen 10

Køb Tambol (Tamoxifen) i Danmark

Tamoxifen er en antagonist af østrogen receptor i brystet væv, mens der i andre væv, såsom endometriet, der fungerer som en agonist, og dermed kan karakteriseres som en blandet agonist/antagonist. Tamoxifen Citrate er anvendt til at behandle brystkræft som har spredt sig til andre dele af kroppen (metastatisk brystkræft), til behandling af brystkræft hos visse patienter efter operation og strålebehandling, og at reducere risikoen for brystkræft i høj-risiko patienter. Tamoxifen blev opdaget af farmaceutisk virksomhed, Imperial Chemical Industries (nu AstraZeneca) og sælges under handelsnavne Nolvadex, Tamoximed, og andre.

Tambol (Tamoxifen) Online Pris Danmark

Tamoxifen Citrate er meget populære for forebyggelse af østrogen relaterede gynækomasti, som følge af forhøjet østrogen niveau, og er en af de mest populære og anvendte stof af atleter og bodybuildere, der over hele verden, især i post-cyklus terapi. Mens du bruger den Tamoxifen Citrate molekyle bundet til denne receptor, østrogen er forbudt at udøve nogen form for handling, og den anti-østrogene effekt er opnået. Brugerne skal vide, at Tamoxifen fungerer kun som en østrogen antagonist, og ikke forhindrer aromatisering proces. Tamoxifen forbindelser beviste evne til at øge produktionen af follikel-stimulerende hormon og luteiniserende hormon-releasing-hormon i kroppen. Det opnås ved at blokere negativ feedback hæmning, der er forårsaget af østrogen på hypothalamus og hypofysen.

Ulempen ved denne steroid er i den omstændighed, at der efter ophør af brugen af det, man kan opleve, en rebound-effekt af østrogen niveauer. Tamoxifen Citrat kan stables med lægemidler, Danmark, såsom Mesterolone til en stærkere anti-østrogene virkning. Kombinationen af Tamoxifen Citrate, Clenbuterol Hydrochlorid, og Methandienone er også meget brugt af bodybuildere i løbet af en cyklus. Patienter, der tager Anastrozol eller Letrozole bør ikke tage Tamoxifen Citrat som alvorlige virkninger af denne interaktion kan opstå.

Pakke
Pakke 10 mg/fane. (10 fane.)
Stof
Stof tamoxifen citrate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest