Testocyp

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 577

Tilgængelighed: På lager

Pris: 62,90€
Ex moms: 62,90€
Tags: Testocyp

Testocyp (Testosteron Cypionate) Køb Danmark

Alpha-Pharma Testocyp er en injicerbar steroid, som indeholder 250 mg per ML af hormonet Testosteron Cypionate. Dette er en favorit af testosteron ester på den U. s. atleter.

Alpha-Pharma Testocyp (Testosteron Cypionate) er det bedste valg for bulking faser. Du kan forvente en betydelig gevinst i muskelmasse og styrke i løbet af en cyklus. Testocyp har særlig høj affinitet til østrogen konvertering, masse erfaringer fra denne steroid er tilbøjelige til at være ledsaget af en mærkbar grad af væskeophobning. Brugen af anti-østrogen med dette lægemiddel er meget anbefalet at forhindre østrogen bivirkninger. Proviron, tamoxifen eller letrozole vil gøre en fantastisk job. De vil minimere virkningen af østrogen i høj grad, hvilket gør den Danmark steroid meget mere acceptabelt at bruge.

Testocyp (Testosteron Cypionate) Online Danmark

Alpha-Pharma Testocyp (Testosteron Cypionate) som regel dosis på 250 mg og 750 mg per uge, for vi skal helt sikkert se dramatiske resultater. Fordi Testocyp er en lang handler testosteron ester skal være mindst 8 uger for de bedste resultater. Godt valg er en kombination af Testocyp med Alphabol (20 til 30 mg per dag), Anadrol (50 mg per dag) eller Boldebolin (200 til 400 mg per uge). Sådanne kombinationer vil føre til en utrolig stigning i muskelmasse og styrke.

Meget rimeligt, at det er brugen af en testosteron stimulerende medicin til afslutningen af en cyklus. HCG og Clomiphene vil hjælpe til at undgå overskrivning af lavt testosteron-niveauer, der kan slippe af med meget af det nye muskel masse og styrke.

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof testosteron cypionate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest