Testovorin Depot-250

Producent: BM Pharmaceuticals

Produktkode: 12043

Tilgængelighed: På lager

Pris: 29,85€
Ex moms: 29,85€

Køb Testabol Enanthate i Danmark

Testabol Enanthate 250 eller testosteron enanthate er en ester af det naturligt forekommende androgen, testosteron. Han er ansvarlig for den normale udvikling af maskuline seksuelle træk. Når utilstrækkelig produktion af testosteron forekommer, en næsten balance i de funktionelle, anatomiske og psykiske mangel symptomer kan opnås ved at erstatte testosteron.

Testabol Enanthate Effekter Positive

Det er et yderligere problem, når du tager Testabol Enanthate 250 er, at omregningskursen til østrogen er meget høj. Dette, olie ene side, fører kroppen til at blive tykkere, og på den anden side, feminization symptomer (gynækomasti) er ikke usædvanligt. Det bør dog være klart fastslået, at denne afhænger af den atlet ' s disposition. Ved alle midler, der er atleter, der selv med 1000 mg+/uge ikke vis feminisering symptomer eller fedtdepoter, og som lider meget lav væskeophobning. Andre, derimod, udvikle smerter i brystvorter ved blot at kigge på en Testabol Enanthate 250 ampule. Endnu yderligere indtagelse af Nolvadex og Proviron bør overvejes ved en dosis på 1000 mg+/uge. Som allerede nævnt, Testabol Enanthate 250 er effektiv for alle, uanset om nybegynder eller Mr. Olympia.

Testabol Enanthate 250 kraftigt fremmer regenerering proces. Dette fører til betydeligt kortere overkompensation faser, en øget følelse af velvære, og en netto stigning i energi. Dette er også grunden til, at flere atleter er i stand til at træne to gange dagligt i flere timer, seks dage om ugen, og fortsætte med at opbygge masse og styrke. De, der kan arbejde ud igen, to timer efter en hård ben træning vide, at Testabol Enanthate 250 værker.

Atleter Danmark, der tager Testabol Enanthate 250 rapport en alt for stærk pumpe effekt under træningen. Denne "steroid pumpe" tilskrives en øget blod volumen med en højere ilttilførsel og en større mængde af røde blodlegemer. Dem, der tager mega doser af Testabol Enanthate 250 allerede vil føle en enorm pumpe i deres øverste lår og kalve, når op ad trapper.

Det anbefales dog, at steroid nybegyndere, holde sig væk fra alle testosteron forbindelser. Det er meget klart: De, der aldrig har taget steroider gøre ikke endnu for enhver testosteron, og bør vente til senere, når de "svagere" steroider begynde at have lidt effekt. For de mere avancerede, Testabol Enanthate 250 kan tages alene eller i kombination med fedtet forbindelser.

Testabol Enanthate Dosering

Doser på 500 mg og 1000 mg eller endda 2000 mg per dag, er ingen sjældenhed-mind dig, per dag, ikke per uge. Sportsgrene, der kræver en høj grad af rå magt, aggressivitet og udholdenhed tilbyder et fremragende program til Testabol Enanthate 250. Dem, der har problemer med led, skulder brusk eller med intervertebrale diske, på grund af mange års hård træning, vise de første tegn på slid, kan få midlertidig lindring ved at tage testosteron.

For bodybuilder, væskeophobning, som går hånd i hånd med Testabol Enanthate 250 går begge veje. Helt sikkert, man får hurtigt en massiv og stærk; men det reflekterede billede efter et par uger ofte viser helt flade, våde og opsvulmede muskler. De muskler, der ser ud, som om de har været pustet op med luft til nye dimensioner, men under bøjning sker der ikke noget.

Generelt fundet dosis-som allerede nævnt-varierer fra 250 mg/ uge, op til 2000 mg/dag. Det mest fornuftige dosis for de fleste idrætsudøvere er mellem 250-1000 mg/uge. Normalt er en højere dosis bør ikke være nødvendigt. Når tage op til 500 mg/uge, dosis normalt tages alle på én gang, således at 2 ml, der er injiceret. En højere dosis bør være opdelt i to indsprøjtninger om ugen. Størrelsen af den dosis skal bestemmes af atletens udviklingsstadiet, hans mål, og mængden af hans tidligere steroid indtagelse. Den såkaldte stranden og disco bodybuildere ikke har brug for 1000 mg af Testabol Enanthate 250/uge. Testabol Enanthate 250 dosering for mange afhænger hovedsageligt af deres finansielle ressourcer. Fordi det er ikke, på nogen måde, den mest økonomiske testosteron, de fleste atleter ikke tager for meget. Andre skifte til den billigere Sustanon, og på grund af den lave pris fortsætte med at "skyde" Sustanon.

Testabol Enanthate Bivirkninger

Testabol Enanthate 250 har en stærk indflydelse på hypothalamus hypophysial testicular akse. Hypofysen hæmmes af en positiv feedback. Dette fører til en negativ indflydelse på den endogene testosteron produktion. I en højt doseret behandling med testosteron forbindelser ofte er reversible, afbrydelse eller begrænsning af spermatogenese i testiklerne kan forventes og dermed en reduktion af størrelse af testiklerne. En langsigtet og højt doseret anvendelse af Testabol Enanthate 250 vil føre til en reversibel afbrydelse eller reduktion af antal sædceller i testiklerne, og dermed en reduktion af testiklerne størrelse må forventes. Derfor, efter at have læst disse udsagn, yderligere indtagelse af HCG bør overvejes.

Bivirkninger af Testabol Enanthate 250 er for det meste udsøgt androgen virkning, og den øgede væskeophobning. Dette er normalt på grund af den hyppige forekomst af hypertony. Mange atleter oplever en stærk acne vulgaris med Testabol Enanthate 250, som manifesterer sig på ryggen, brystet, skuldre og arme mere end på forsiden. Atleter, der tager store mængder af Testabol Enanthate 250 ofte kan være let anerkendt på grund af disse egenskaber. Det er interessant at bemærke, at der i nogle atleter i Danmark, disse karakteristika kun forekomme efter brug af det sammensatte er blevet ophævet, hvilket indebærer en rebound-effekt. I svære tilfælde medicin Accutane kan hjælpe dig med.

Der er også feminiseringen symptomer, især gynækomasti, derfor er det nødvendigt at tage en anti-østrogen. Seksuel spænding med hyppige erektioner i begyndelsen af indtag, der er normale. I unge atleter, ud over at virilization, Testabol Enanthate 250 kan også føre til en øget vækst og knogle modning, at en tidlig epiphysial lukning af vækstzoner og dermed en lavere højde. Da især de store atleter har succes i bodybuilding, unge, voksne bør omhyggeligt overveje, før du tager nogen anabolske/androgene steroider, især Testabol Enanthate 250.

Andre mulige bivirkninger er: testikelatrofi, nedsat spermatogenese og øget aggressivitet. Vi kan tale om en slags "superman-syndrom", som forekommer i nogle brugere.

Selv om Testabol Enanthate 250 er brudt ned gennem leveren, at dette stof er kun lidt giftigt, når det tages i en rimelig dosering; derfor, ændringer af leveren værdier, der ikke forekommer så ofte, som med den mundtlige 17-alpha-alkylated steroider. Andre mulige bivirkninger kan være dyb stemme og accelereret hårtab.

Kvinder normalt bør undgå indtagelse af Testabol Enanthate 250, da det kan resultere i ubehagelige androgen-forbundet bivirkninger. Г†ndringer i stemme og alopeci, skal klassificeres som irreversible, hirsutisme og clitoridis hypertropy som delvis reversibel. 250 mg er den maksimale mængde af Testabol Enanthate 250, at en atlet skal tage hver 7-10 dage. Men i bodybuilding og især i styrkeløft meget højere doser og kortere intervaller af injektion er blevet observeret hos kvinder.

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof testosteron enanthate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest