Testoviron-250

Producent: BM Pharmaceuticals

Produktkode: 547

Tilgængelighed: På lager

Pris: 41,58€
Ex moms: 41,58€

TESTOVIRON-250 TILGÆNGELIG I DANMARK

Hvis du ønsker at opnå bedre træningsresultater eller øge din styrke, skal du bruge Testoviron-250. Testosteron Enanthate vil give dig mulighed for at udvikle sekundære mandlige egenskaber, forbedre dit humør og motivation. Den injicerbare steroid af BM Pharmaceuticals er en længere formulering af testosteron. Det er blevet yderligere forarbejdet og modificeret med henblik på en mere effektiv anvendelse.

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF TESTOSTERON ENANTHATE

Testosteron enanthate giver dig mulighed for at føle resultaterne efter starten af brugen. Her er hvilken effekt det har på kroppen:

  • Øger muskelvækst.
  • Øger udholdenhed og styrke, hvilket har en positiv effekt på træningen.
  • Reducerer restitutionstiden efter fysisk aktivitet, hvilket gør det muligt at komplicere og diversificere træningsprogrammet.
  • Øger styrken af knogler og led.
  • Giver energi og forbedrer humøret. Øger motivationen og lysten til at træne.
  • Har en positiv effekt på immunforsvaret
  • Øger den seksuelle præstation.

Efter afslutning af cyklussen er en rollback-effekt mulig. For at minimere eller helt neutralisere den er det nødvendigt at udføre kompetent postcyklusterapi, hvor det er afgørende at bruge anti-østrogener.

 

HVORDAN MAN BRUGER TESTOSTERON ENANTHATE INJEKTIONER

Der bør foretages en fuldstændig konsultation med en sportslæge, før du begynder at tage steroider. Hormonelle, gastrointestinale og leverprøver er ønskelige. Kun hvis alt er normalt i kroppen, kan lægemidlet tages.

Doseringen af lægemidlet kan være 250-500 mg om ugen, som er opdelt i to injektioner om ugen for at opnå optimale resultater. For nybegyndere er det bedst at starte med den laveste dosis og gradvist øge den.

Den gennemsnitlige cykluslængde kan være op til 10 uger. Forøgelse af cyklussens varighed bør aftales med en specialist.

For at reducere de negative virkninger af østrogene natur bør man tage en anti-østrogen medicin som Proviron. Det bør tilføjes til cyklussen i den anden uge. En uge efter afslutningen af en anabolsk steroidcyklus bør aromatasehæmmere afsluttes. Estradiolniveauerne bør overvåges for at kontrollere doseringen og virkningerne af disse lægemidler.

To til tre uger efter afslutningen af cyklussen skal du tage en PCT. Kortisolblokkere anvendes til dette formål. Disse vil bidrage til at reducere rebound-effekten.

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof testosteron enanthate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest