Testobolin (ampoules)

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 575

Tilgængelighed: På lager

Pris: 62,90€
Ex moms: 62,90€

Køb Testoviron Depot i Danmark

Testosteron Enanthate er en ester af det naturligt forekommende androgen, testosteron. Han er ansvarlig for den normale udvikling af maskuline seksuelle træk. I tilfælde af utilstrækkelig testosteron produktion, en næsten fuldstændig balance med de funktionelle, anatomiske og psykiske mangel symptomer kan opnås ved at erstatte testosteron. En af de mange testosteron stoffer er testosteron enanthate. I en mand, det er normalt anvendes til at behandle hypogonadisme som følge af androgen mangel, og anæmi. Overraskende, i medicinske skoler testosteron enanthate er også brugt til at kvinder og børn. Drenge og unge mænd tager det som vækst terapi. I bodybuilding, men det er en "masse steroid bygning." Uanset hvad du tror, af Dianabol, Parabolan, Anadrol 50, Finaject, og andre, når det kommer til styrke, muskelmasse, og hurtigt vægt gevinster, testosteron er stadig "Kongen af Vejen." Testosteron enanthate er den Europæiske pendant til Testosteron cypionate, som er overvejende findes i den AMERIKANSKE Testosteron Enanthate, som de fleste handelsnavne allerede antyder, er en langtidsvirkende depot steroid Danmark. Afhængigt af stofskiftet og kroppens oprindelige hormon-niveau har en varighed på to til tre uger, så der er teoretisk meget lange intervaller mellem injektioner er muligt. Selvom Testosteron enanthate er effektiv til flere uger, er det injiceres mindst en gang om ugen i bodybuilding, styrketræning og vægtløftning. Dette med alle midler, giver god mening, da Testosteron enanthate er en plasma-halveringstid i blodet på kun en uge.

Testoviron Depot Online Pris Danmark

Den afgørende fordel af Testosteron tenantable, dog, er, at dette stof har en meget stærk androgen virkning, og er kombineret med en intens anabolsk komponent. Dette gør det muligt for næsten alle, inden for en kort periode, til at opbygge en masse styrke og masse. Hurtig og kraftig vægtøgning er kombineret med forskellige væskeophobning, da en fastholdelse af elektrolytter og vand opstår. En behagelig effekt er, at en enorm styrke gevinst går hånd i hånd med væskeophobning. Vægtløftere og powerlifters, især i de højere vægt klasser, sætter pris på denne egenskab. I denne gruppe, Testosteron enanthate, Testosteron cypionate, og Sustanon er af steroider, som også er tydeligt afspejlet i de anvendte doser. Doser på 500 mg og 1000 mg eller endda 2000 mg per dag, er ingen sjældenhed-mind dig, per dag, ikke per uge. Sportsgrene, der kræver en høj grad af rå magt, aggressivitet og udholdenhed tilbyder et fremragende program til Indgivelse af Testosteron. De forskellige væskeophobning har også andre fordele. Dem, der har problemer med led, skulder cartiliges eller hvis intervertibral diske, på grund af mange års hård træning, vise de første tegn på slid, kan få midlertidig lindring ved at tage testosteron.

For bodybuilder, væskeophobning, som går hånd i hånd med Testosteron enanthate går begge veje. Helt sikkert, man får hurtigt en massiv og stærk; men det reflekterede billede efter et par uger ofte viser helt flade, våde og opsvulmede muskler. De muskler, der ser ud, som om de har været pustet op med luft til nye dimensioner, men under bøjning sker der ingenting. Dem, der ikke mener, at dette bør gider at gå ud og besøge den såkaldte "bodybuilding champions" i løbet af off-season, når sådanne store mængder af "Testo" kommer i. Et kig på den nu hedengangne bodybuilding blad WBF gør det endnu klarere. Et yderligere problem, når du tager Testosteron enanthate er, at omregningskursen til østrogen er meget høj. Dette, olie ene hånd, fører den krop lo lagre mere fedt, og på den anden side, feminization symptomer (gynækomasti) er ikke usædvanligt. Det bør dog være klart fastslået, at denne afhænger af den atlet ' s disposition. Ved alle midler, der er atleter, der selv med 1000 mg+/uge ikke vis feminisering symptomer eller fedtdepoter, og som lider meget lav væskeophobning. Andre, derimod, udvikle smerter i brystvorter ved blot at kigge på en Testoviron-Depot ampule. Endnu yderligere indtagelse af Nolvadex og Proviron bør overvejes ved en dosis på 1000 mg+/uge. Som allerede nævnt, Testo er effektiv for alle, uanset om nybegynder eller Mr. Olympia. Testosteron enanthate er også stærkt fremmer regenerering proces. Dette fører til betydeligt kortere overkompensation faser, en øget følelse af velvære, og en netto stigning i energi. Dette er også grunden til, at flere atleter er i stand til at træne to gange dagligt i flere timer, seks dage om ugen, og fortsætte med at opbygge masse og styrke. De, der kan arbejde ud igen ,to timer efter en hård ben træning vide, at testo værker. Atleter, der tager Testosteron enanthate rapport en for stærk pumpe effekt under træningen. Denne "steroid pumpe" tilskrives lo en øget blod volumen med en højere ilttilførsel og en større mængde af røde blodlegemer. Dem, der tager mega doser af Testosteron enanthate allerede vil føle en enorm pumpe i deres øverste lår og kalve, når op ad trapper. På trods af dette anbefaler vi, at steroid nybegyndere holde sig væk fra alle testosteron forbindelser. Det er meget klart: De, der aldrig har taget steroider gøre ikke endnu for enhver testosteron, og bør vente til senere, når de "svagere" steroider begynde at have lidt effekt. For de mere avancerede, Testosteron enanthate kan tages alene eller i kombination med fedtet forbindelser.

Testoviron Depot Cycle

For at tilføje masse Testosteron enanthate kombinerer meget godt med Anadrol 50, Dianabol, Deca-Durabolin, og Parabolan. Som et eksempel, en stak af 100 mg Andriol 50/dag, 200 mg Deca-Durabolin/week, 500 mg Testosteron Enanthate/ugen, fungerer godt. Efter seks ugers indtagelse af Anadrol 50. For eksempel, kunne være erstattet af 40 mg Dianabol/dag. Det er især Testosteron enanthate kan kombineres med enhver steroid for lo gain masse. Tilsyneladende en synergi-effekt mellem androgen, Testosteron enanthate. Og anabolske steroider Danmark opstår som resultater i deres limning med flere receptorer. Dem, som trækker for meget vand med Testosteron enanthate og Dianabol eller Anadrol, Eller som er mere interesserede i at styrke uden at få 20 kilo kropsvægt bør tage Testosteron enanthate sammen med Oxandrolone eller Winstrol. Generelt fundet dosis-som allerede nævnt-varierer fra 250 mg/ uge, op til 2000 mg/dag. Efter vores mening den mest fornuftige dosis for de fleste idrætsudøvere er mellem 250-1000 mg/uge. Normalt er en højere dosis bør ikke være nødvendigt. Når tage op til 500 mg/uge, dosis normalt tages alle på én gang, således at 2 ml, der er injiceret. En højere dosis bør være opdelt i to indsprøjtninger om ugen. Størrelsen af den dosis skal bestemmes af atletens udviklingsstadiet, hans mål, og mængden af hans tidligere steroid indtagelse. Den såkaldte stranden og disco bodybuildere ikke har brug for 1000 mg Testosteron Enanthate/uge. Vores erfaring er, at Testosteron enanthate dosering for mange, først og fremmest afhænger af deres finansielle ressourcer. Fordi det er ikke, på nogen måde, den mest økonomiske testosteron, de fleste atleter ikke tager for meget. Andre skifte til den billigere Omnadren og på grund af den lave pris fortsætte med at "skyde" Omnadren.

Testosteron Enanthate har en stærk indflydelse på hypothalamohypophysial testikel akse. Hypofysen hæmmes af en positiv feedback. Dette fører til en negativ indflydelse på den endogene testosteron produktion. Mulige virkninger er beskrevet af den tyske Jenapharm GmbH i deres indlægsseddel for den sammensatte Testosteron Depot: "I et højt doseret behandling med testosteron forbindelser ofte er reversible, afbrydelse eller begrænsning af spermatogenese i testiklerne kan forventes og dermed en reduktion af størrelse af testikler". Tankevækkende AG, producenten af Testoviron Depot 250, tyder også på den samme idé i indlægssedlen til: "En langsigtet og højt doseret anvendelse af Testoviron Depot 250 vil føre til en reversibel afbrydelse eller reduktion af antal sædceller i testiklerne, og dermed en reduktion af testiklerne størrelse må forventes". Derfor, efter at have læst disse udsagn, yderligere indtagelse af HCG bør overvejes. Dem, der tager Testosteron enanthate bør overveje indtagelse af HCG hver 6-8 uger. En injektion af 5000 U. I. alle fem dage over en periode på 10 dage (for i alt 3 injektioner) hjælper med at reducere dette problem. I slutningen af testosteron behandling administrationen af HCG Clomid Nolvadex og Clenbuterol er nu helt almindeligt. Til en vis grad brugen af disse stoffer hjælper med at absorbere de kataboliske fase og hjælper med at løfte niveauet af endogene testosteron. Ved denne metode styrke og masse-tab, som opstår i ethvert tilfælde kan reduceres. Dem, der gå ud af Testosteron enanthate ringe til tyrkiet, efter flere ugers brug spekulerer på, hvor hurtigt deres krop, vægt og tidligere omfangsrige muskler vil falde. Selv en langsom opblødning af den fase, som er at reducere dosis trin for trin, vil ikke forhindre en mærkbar reduktion. Det er kun indstillinger, der er tilgængelige for den atlet bestå af indtagelse af testosteron-stimulerende stoffer (HCG Clomid, Cyclofenil), anti-katabolsk stoffer (Clenbuterol, Efedrin), eller meget dyrt, væksthormoner, eller for at skifte mildere steroider (Deca-Durabolin, Winstrol, Primobolan). De fleste kan få massiv og stærk med Testosteron enanthate. Men kun få er i stand til at bevare deres størrelse, efter at afbryde forbindelsen. Det er også en af grundene til, at virkelig gode bodybuildere, powerlifters, weightlighters, og andre tager "ting og sager" alle år længe.

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof testosteron enanthate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest