Testomix

Producent: Eminence Labs

Produktkode: 509

Tilgængelighed: Out Of Stock

Pris: 31,45€
Ex moms: 31,45€
Tags: Testomix

Køb Sustanon 250 Egypt i Danmark

Sustanon 250 er en meget populær steroid, som er meget værdsat af brugere på grund af dens fordele i forhold til andre testosteron forbindelser. Sustanon 250 er en blanding af 4 forskellige testosterones: testosteron phenylpropionate, testosteron isocaproate, testosteron propionat og testosteron decanoate, som er baseret på godt timet sammensætning, har en synergi effekt. Dette har 2 fordele for atlet Danmark.

1.Det har en bedre effekt end testosteron enanthate, cypionate, og propionate alene.

2. Effekten af de fire testosterones er tid frigivet, således at Sustanon 250 går hurtigt ind i systemet og er effektiv i kroppen i flere uger. På grund af den propionat også inkluderet i steroid, Sustanon 250 er effektivt efter en dag, og baseret på en blandet i decanoates, forbliver aktive i 3-4 uger.

Sustanon 250 Egypt Dosering

Doseringen i bodybuilding og vægtløftere varierer fra 250 mg hver 14 dag op til 1000 mg eller mere per dag. Da sådanne høje doser ikke anbefales, og heldigvis er heller ikke taget i de fleste tilfælde reglen er 250-1000 mg/uge. En dosis på 500 mg/uge er helt tilstrækkelige for de fleste, og kan ofte reduceres til 250 mg/uge ved at kombinere med en mundtlig steroid. Sustanon 250 er veltolereret som en grundlæggende steroid under behandling, som stimulerer regeneration, giver atleten et tilstrækkeligt "kick" til intensiv træning enheder, og ved siden af de allerede nævnte fordel hurtig styrke og øge solidt muskel gevinst, og den udmærker sig også ved dets kompatibilitet.

Sustanon 250 Egypt Cycle

For at få masse hurtige Sustanon 250 er ofte kombineret med Deca-Durabolin, Dianabol, eller Androlic 50, mens atleter, der er mere til kvalitet foretrækker at kombinere det med Parabolan, Winstrol,Anavar eller Primobolan Depot. Selvom Sustanon 250 ikke aromatize urimeligt, når det tages i en rimelig dosering mange mennesker, desuden tage en anti-østrogen som Tamoxifen og/eller Proviron for at forhindre eventuel østrogen-forbundet bivirkninger. Da Sustanon 250 undertrykker den endogene testosteron produktion indtagelsen af HCG og Clomid skal ses efter seks uger eller ved slutningen af behandlingen.

Depot testosterones er ikke anbefalet for kvinder, da den androgen-niveau vil kraftigt øge og virilizalion syniploins kan medføre. Despile; det er ikke ualmindeligt for kvindelige konkurrerende atleter i de højere vægtklasser at tage testosteron, da det hjælper i de resterende "konkurrencedygtig." Kvinder der bruger "testo" eller som gerne vil prøve det, bør begrænse brugen til enten kun testosteron propionat eller indsprøjte et maksimum på 250 mg Sustanon 250 hver 10-14 dage over en periode på mere end seks uger. På dette tidspunkt, vil vi gerne understrege endnu engang, at steroider begyndere bør holde sig væk fra alle testosteron forbindelser siden, på dette tidspunkt; de har simpelthen ikke brug for dem.

Sustanon 250 Egypt Bivirkninger

Bivirkningerne ved Sustanon 250 er lig dem af testosteron enanthate kun, at de normalt er mindre hyppige og mindre alvorlige. Afhængigt af disposition og dosering, kan brugeren opleve androgenforbundet vellidt bivirkninger såsom acne, aggressivitet, seksuel overstimulering, fedtet hud, accelereret hårtab, og reduceret produktion af kroppens egne hormoner. Væskeophobning og gynækomasti er normalt inden for grænser, med Sustanon 250 eller er ikke så massiv som med enanthate og cypionate. Leverskader er usandsynligt med Sustanon 250 Danmark, dog i meget høje doser, kan forhøjede værdier forekomme, som efter ophørende anvendelse af forbindelsen, som regel gå tilbage til normal.

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof testosteron mix

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest