Testo-Prop

Producent: Maxtreme

Produktkode: 538

Tilgængelighed: På lager

Pris: 38,38€
Ex moms: 38,38€
Tags: Testo-Prop

Køb Testolic (Testosteron Propionat) i Danmark

Testosteron Propionat er et fælles olie baseret injicerbar testosteron. Den ekstra propionat udvider aktiviteten af testosteron, men det er stadig forholdsvis meget hurtigere end andre testosteron estere såsom Cypionate og Enanthate. Mens cypionate og enanthate injiceres ugentlige, propionat er mest almindeligt injiceres mindst hver tredje dag for at holde blodet niveauer stabil. For at styrke og muskel masse gevinster, dette stof er meget effektiv. Med propionat, androgene bivirkninger synes noget mindre udtalt end med andre testosterones, sandsynligvis på grund af det faktum, at blodet ikke bygge så højt op. Brugere rapporterer ofte mindre gyno problemer, lavere væskeophobning og almindeligt hævder at være sværere for prop end med de andre. Dette er dog stadig en testosteron, og som med alle testosteron produkter, androgene bivirkninger er uundgåelig. Det bør også bemærkes, at propionat er ofte en meget smertefuld injektion. Brugere meget regelmæssigt rapport hævelse og mærkbare smerter i flere dage efter et skud.

Anvendelse: Gennemsnitlige dosis er 100-300 mg per uge.

Testosteron Propionat er hurtigt virkende som effekter begynde i løbet af en dag. Fordelene omfatter muskelmasse øges, aktiv stiger, øget uddannelse aggressivitet, hurtigere efter træning recovery, og lav væskeophobning. Selv om der er en høj grad af aromatisering, er det ikke forårsage gyno så ofte som andre testosteron estere.

Dette er en esterificeret form af base steroid testosteron, ligesom enanthate, cypionate og sustanon 250. Det er en superlipophillic, oliebaseret injicerbar, der forsinker frigivelsen af steroider i blodet.

Testolic (Testosteron Propionat) Online Pris Danmark

I forhold til enanthate og cypionate, propionat er en meget kort en ester, og er udgivet ganske hurtigt. Der meanss injektioner er behov for hyppigere. Den maksimale niveauer efter 24-36 timer og begynde smallere, oprettelsen af den længste periode af tid mellem injektioner om 3 dage. De fleste atleter vil vælge at indsprøjte 50-100 mg hver dag til hver anden dag. Som vi har sagt, resultaterne er synlige meget hurtigt.

Hyppige injektioner kan være smertefuldt, og til et punkt, hvor brugerne begynder at se ud til forskellige steder for at holde nålen. Testosteron enanthate og cypionate er langtidsvirkende estere. De kræver en vis dygtighed med lægemidler, Danmark og ekstra fortrolighed med post-cycle-protokollen enkel, da dommen vil ikke sætte en stopper for alle de problemer. I dette aspekt, for dem der ikke er bekendt med tilbehør og post-cyklus terapi, propionat er måske et bedre produkt til en stjerne. Niveauer af androgener og østrogener vil falde inden for 2-4 dage efter seponering, effektivt at stoppe eller reducere enhver forekommende bivirkninger. Ikke desto mindre, er det stadig en meget potent testosteron med en risiko for bivirkninger (karakteristika af testosteron ændrer ikke på trods af den ester, som er bare en transportør), så brug af Nolvadex, Proviron, eller Arimidex er meget opmærksom på.

Hvad er vigtigt med propionat, er, at brugerne har med succes indarbejdet i skære cyklusser. Især folk, der har tendens til at miste en masse masse, der normalt i de kommende faser af planen finde dette nyttigt. Ved injektion af hver to eller tre dage og kun bruger 50-75 mg hver gang, ingen bemærkelsesværdige vand hober sig op (eller i det mindste ingen, der kan ikke fastsættes med proviron, arimidex eller winstrol) og ingen fedt er deponeret, giver en bruger til at holde sig relativt magert. Så denne type af testosteron kan bruges til at holde at få eller bevare massen, indtil 2-3 uger ud af konkurrencen tid med relativt lidt svært. Dens bedste anvendelse er i bulking faser til at tage muskelmasse.

Det er normalt stables med Deca eller Dianabol for fantastiske gevinster. Det er også stables med Anavar for at skære cyklusser. Se vores stack og cyklus afsnit.

Du kan vide, at ampuller er foretrukket af mange, fordi de næsten aldrig falske. Du får altid den ægte vare med os!

Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof testosteron propionat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest