Testorapid (ampoules)

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 579

Tilgængelighed: På lager

Pris: 47,98€
Ex moms: 47,98€

Køb TestoRapid (Testosteron Propionat) i Danmark

Testosteron Propionat er et anabolsk steroid, der hjælper mænd der lider sex hormone deficiency. Det er kendt, at testosteron, som er det hormon, der produceres af kroppen, som er mere ofte mødtes i mænd snarere kvinder. Testosteron Propionat er et meget gerne Testoxyl Enanthate 250, Testoxyl Cypionate 250 og Sustaxyl 350 (Sustanon), anvendes til at øge niveauet af testosteron hos mænd med lavt testosteron.

Testosteron Propionat er kendt for at have mindre androgene effekter end andre testosterones, er på markedet, på grund af det faktum, at blod celler er ikke for høj. Derfor, det reducerer udseendet af gynækomasti og væskeophobning, samt en mindre stigning i styrke og vægt. Fordi det har en kort aktivitet liv, Testosteron Propionat anbefales at injiceres hver to dage på minimum dosis. Det er en olie baseret steroid og medfører de mindst bivirkninger og mindst oppustethed. Når cyklen er stoppet, bivirkninger mindskes hurtigt. I løbet af cyklus for at undgå forekomsten af gynækomasti, anbefaler vi en atlet til at tage accessoriske lægemidler såsom Proviroxyl (Proviron), Nolvaxyl (Nolvadex) og Arimixyl (Anastrozol), (de kan også blive administreret i slutningen af en cyklus). Testosteron Propionat er en hurtig action på kroppen, så det er derfor, det bør tages hyppigere end andre steroider for at øge styrke, muskelmasse, energi og gode sportslige præstationer i Danmark.

TestoRapid (Testosteron Propionat) Bivirkninger

Testosteron Propionat aktivt forbedrer muskelmasse på grund af sit korte liv i en kort periode. Propionat hurtigt kan konvertere til østrogen (via aromatisering) og dihydrotestosteron, så at de fleste af de bivirkninger, som enhver atlet at opleve, er på grund af sin konvertering til disse to substrater.

Hyppige bivirkninger, der er iagttaget efter indtagelse af Testosteron-Propionat er: hårtab, reducere naturlige testosteron, højt kolesteroltal, højt blodtryk og andre sygdomme. En anden bivirkning, man kan opleve med Propionat er undertrykkelse af den naturlige produktion af testosteron, så snart der er stoppet med at tage medicin, produktion af testosteron og testikelkræft størrelse vil hurtigt vende tilbage til den normale dimension. Generelt, bivirkninger enhver atlet kan opleve, mens du bruger Testosteron Propionat kan styres let, og er ikke farligt for den overordnede sundhed for brugeren.

TestoRapid (Testosteron Propionat) Dosering

Testosteron Propionat er kendt for at være den hurtigste testosteron ester, der er hvorfor enhver atlet i Danmark vil tilføre hver dag eller hver anden dag. De fleste atleter vil vælge at bruge 50-100 mg dosis per dag. Efter testosteron injiceres, er det hurtigt absorberes i blodbanen, og du vil straks føle sin aktivitet i fuld kapacitet. Testosteron Propionat er ikke det bedste valg for begyndere, fordi det skulle være mere ofte sprøjtes at få masse, som er en smertefuld proces. I de tilfælde, hvor en person beslutter at administrere Propionat, mere sjældent, fordelene af denne medicin bremser, samt processen med at få muskelmasse, styrke og vægt. Fordi de er smertefulde injektioner, en atlet skal bruge strengt de oplysninger og den korrekte dosis. Men i de tilfælde, hvor medicin havde ingen effekt på kroppen af brugeren bør tage til lægen.

Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof testosteron propionat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest