Testorapid (vial)

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 580

Tilgængelighed: På lager

Pris: 47,98€
Ex moms: 47,98€

Køb Test-Prop 100 i Danmark

Testosteron Propionat er en almindeligt produceret injicerbar form af grundlæggende mandlige androgen testosteron.Vedlagte propionat ester vil bremse den tempo af testosteron, der er fremhævet på injektionsstedet Danmark, men kun for et par dage. Testosteron Propionat er derfor forholdsvis meget hurtigere virkende end andre testosteron estere såsom cypionate eller enanthate, og ønsker en masse mere ofte på et doseringsskema. Ved de fleste konti Testosteron Propionat er et ældre og mere rå form for testosteron ved injektion. Som en injicerbar testosteron, det er en effektiv masse-bygning medicin, som kan udvikle hurtige gevinster i muskel størrelse og styrke.

Test-Prop 100 Online Pris Danmark

Testosteron Propionat er bredt anvendt i Danmark medicin til human og veterinær medicin markeder. Sammensætning og dosis kan afvige fra land til land og producer, men generelt, at dosis af 25 mg/ml 50 mg/ml eller 100 mg/ml steroid opløselig i olie.

Test-Prop 100 Dosering

Gennemsnitlig Dosis: 300 til 700 mg per uge.

Halveringstiden af Testosteron Propionat er om 2 dage efter skud.

Test-Prop 100 Bivirkninger

Bivirkninger (Androgen): Testosteron er den grundlæggende mandlige androgen, resposible for opretholdelsen af de sekundære mandlige seksuelle karakteristika. Opdateret niveauer af testosteron er lmost tilbøjelige til at øge den androgene bivirkninger omfatter fedtet hud, acne og organ/facial hår vækst.

Østrogene bivirkninger: Testosteron er hurtigt aromatiserede i kroppen til østradiol (østrogen). Den aromatase (østrogen synthetase) enzym, der er ansvarlig for denne metaboliske proces af testosteron. Rejst østrogen niveauer kan fremkalde bivirkninger, der er specificeret ganget væskeophobning, krop fedt gain, og gynækomasti. En anti-østrogen såsom Clomid citrat eller tamoxifen citrate kan være nødvendige for at forebygge østrogene bivirkninger. Bivirkninger (hepatotoksicitet): Testosteron forårsager ikke hepatotoksiske virkninger; leveren toksicitet er usandsynligt.

Pakke
Pakke 100 mg/ml (10 ml)
Stof
Stof testosteron propionat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest