Trenbolin (ampoules)

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 597

Tilgængelighed: På lager

Pris: 169,52€
Ex moms: 169,52€

Køb Finarex 200 (Trenbolon Enanthate) i Danmark

Trenbolon Enanthate er en anabolske androgen steroid, der er så mystisk, som det er vanskeligt at finde disse dage. Selv om lidt kendt, Trenbolonacetat Enanthate bodybuilding har nydt godt af langt væk, da det dukkede op i metroen på det sorte marked i 2004.

Udvikling af Trenbolon Enanthate i gang, når Finarex 200 (Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate), den eneste mand i kvaliteten af det hormon Trenbolon, der nogensinde er udviklet, blev opgivet i 1997, men nok til at den kommercielle succes køre. Det har også opbygget en kult som følgende blandt bodybuildere i løbet af denne tid, for dens fordele i at øge styrke og til at fremme alvorlige lean muskel gevinster.

Dette er så kraftig, at dets anvendelse er ikke anbefales til kvinder, der på grund af den stærke virilization af de risici, det kan udløse.

Finarex 200 (Trenbolon Enanthate) Online Pris Danmark

I stedet for at lade produktet til at falme, flere underjordiske laboratorier er begyndt at udvikle deres egne versioner af det, da dens fremstilling blev stoppet. I 2004, den første nogensinde Trenbolon Enanthate dukkede op i metroen på det sorte marked under det Britiske Dragon label Cytex.

Og da det kan tilgås via underjordiske sorte marked indtil nu, Trenbolonacetat Enanthate er blevet lidt af en fange blandt bodybuildere. Du mangler ud på en masse ting, hvis du ikke får dine hænder på det, når du får chancen.

Finarex 200 (Trenbolon Enanthate) Dosering

Erfaren bruger, det er stærkt anbefales, at du tager mellem 200 mg og 400 mg Trenbolon Enanthate om ugen, helst, 100 til 200 mg per injektion. Du kan også tage 600 mg per uge, men med ekstrem forsigtighed. Det kan også stables med andre Danmark anabolske steroid såsom Primobolan Depot, Anavar, Winstrol, Masteron, Dianabol og Anadrol.

Finarex 200 (Trenbolon Enanthate) Effekter Positive

Baseret på de medicinske undersøgelser, der er gennemført på de Trenbolon Enanthate Danmark, følgende poster er de mulige bivirkninger, der kan opstå under brug af denne anabolske steroid:

Kan udløse højt blodtryk

Kan forstyrre den normale kolesterolværdier

I tillæg til bodybuilding, Trenbolonacetat Enanthate er også meget populære i verden af blandet kampsport og boksning på grund af dens evne til markant at øge styrke og hastighed niveauer.

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof trenbolon enanthate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest