Trenbolin (vial)

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 598

Tilgængelighed: På lager

Pris: 159,93€
Ex moms: 159,93€

Køb Trenol 100 (Trenbolon Enanthate) i Danmark

Trenbolonacetat er meget mere potent end testosteron, og har et resultat, der er op til tre gange så farligt på en milligram for milligram. Også, vi kan forvente at se et par niveauer af androgene bivirkninger med brugen af dette sammensatte. Fedtet hud, fjendtlig adfærd, akne og hårtab er derfor ikke usædvanligt, i løbet af en cyklus med denne steroid.

Trenbolon Enanthate er bedst til muskler og masse, når det administreres gensidigt med en god kost, der kan hjælpe dens virkninger. I det væsentlige, den kost, vil behovet for tilstrækkelige kalorier og protein per måltid. Konsekvenserne består af forbedret væv struktur i din krop og katabolisme, der er vendt. Også på grund af dens præcise ester, huske på, at det er langsommere, vejes mod at trenbolon-acetat, men stadig hurtigere end trenbolonacetat hexahydrobenzylcarbonate. Stadig, dens molekylære organisation stadig gør det muligt at være mere vanskeligt, ideelt grundlag af disse to nævnte alternativer.

Trenbolon enanthate var steroid produceret af laboratorier i Danmark ulovligt at tage det sted, Parabolan, og dens dunkle ester. Tren enanthate er dybest set den længste handler version af tren, vi har til rådighed på markedet på dette tidspunkt, og i virkeligheden er det har nogle fordele frem for de traditionelle Tren En, der er til rådighed for de sidste to år som enten en UG Produkt, eller fra konvertering af Finaplex Pellets i en injicerbar.

Trenol 100 (Trenbolon Enanthate) Online Pris Danmark

Trenbolon Enanthate er en ekstremt kraftfuld og effektiv anabolisants"s fyldt med lean muskel bygning fordele. De mennesker, der leder til denne vidunderlige sammensatte ofte søge til en af de mange navne, såsom Trenbolonacetat, Tren, er Finaplex, Finajet, eller Fina.

Trenbolon Enanthate, havde jeg mulighed for at være en af de første atleter i verden til at prøve dette produkt, fra UG "Stark Labs." Det var så nyt, i virkeligheden, at når jeg sendte den ud til test, lab fortalte mig, at de ikke havde noget at virkelig sammenligne, og at de blot blev estimering af styrke og legitimitet baseret på de respektive værdier for Trenbolon molekyle og Enanthate ester.

Jeg har ikke tænkt mig at gå ind i de forskellige berettigelsen af trenbolon, men jeg vil gerne diskutere nogle unikke egenskaber Enanthate version. Af en eller anden grund, betyder det ikke at give mig tren hoste, og jeg er særligt følsom over for denne side-effekt af Tren, som dybest set krøblinge mig for den første uge, jeg bruger det. Uanset om jeg bruger hjemmebrygget Tren, UG lab Tren, eller dyrlægen, kvalitet, jeg var lammet, for den første uge i brug. Jeg kan ikke fortælle dig hvorfor, lige præcis, det var, og kan kun antage, at det var på grund af en stigning af prostaglandiner. Tren enanthate har ikke haft denne effekt på mig, men. Ja, det er sandt. Jeg ved, at ester er knyttet til et steroid, der dikterer ikke nogen af dens egenskaber, men i dette særlige tilfælde,Trenbolonacetat Enanthate jeg mener, at enanthate ester mindre af en kraftig stigning i prostaglandin niveauer og lod min krop til ikke at udvikle den frygtede "tren-hoste", der normalt side-lines mig, når jeg starter en cyklus, herunder Tren.

Der er en metode til prostaglandin produktion, hvorved prostaglandiner fra én vej, især ske ved at diktere nogle muskler lungeproblemer samt platlet sammenlægning, mens den anden metode til produktion dikterer, bronkial konstriktion, og dette kunne være den måde, som Tren Acetat årsager, der ond hoste. Grunden whythough det er speculationthe enanthate version, er ikke årsagen til denne hurtige stigning i prostaglandiner er på grund af sin mere stabil udgivelse, og min krops evne til gradvist at akklimatisere sig til denne. Steroider Danmark for salg", Hvis man ser på graferne i Minto undersøgelser (Deca-profil), vil du se, at den hurtige stigning og peak i blodet, plasma-niveauer, der ydes efter kort estere er meget højere end dem, der er fastsat med længere estere, og det er min overbevisning, at enanthate ester giver en lavere peak-niveau og mindre hurtige stigning i prostaglandin niveauer, især dem, der kræver anden form for prostaglandin-udgivelse, der forårsager bronkial konstriktion. Jeg føler, at dette bronkial konstriktion aldrig rigtig forlader dig, mens du bruger nogen form for Tren, og dette er, hvad der forårsager åndenød opleves af mange atleter på Tren.

Pakke
Pakke 250 mg/ml (10 ml)
Stof
Stof trenbolon enanthate

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest