Tren-Ace-Max amp

Producent: Maxtreme

Produktkode: 537

Tilgængelighed: På lager

Pris: 69,70€
Ex moms: 69,70€

Køb Trenbolone Acetate 100 i Danmark

Trenbolone Acetate 100 af MAXPRO er et steroid injektion, der indeholder 100 mg/ml af det hormon Trenbolon-Acetat, og det er tilgængeligt i en 10 ml hætteglas.

Acetat ester af denne steroid, er en hurtigt virkende ester, så bodybuildere og atleter Danmark, der bruger det, vil finde injektion hver dag er den bedste tidsplan, for at opretholde koncentrationen i blodet så konstante som muligt.

Trenbolon er en af de stærkeste steroider bruges af atleter og bodybuildere, der i vore dage. Normalt hedder Tren, Trenbolone Acetate er en potent anabolske steroid med høj androgen egenskaber. Trenbolon ' s kemiske struktur ikke kan producere aromatisation, så det ikke producerer østrogen indskud. Dette er hovedårsagen til, at Trenbolon er at give en høj mængde af muskler definition og hårdhed.

Trenbolone Acetate 100 Online Pris Danmark

Første gang Trenbolon er blevet et populært steroid på forskellige apoteker begyndte at producere de populære steroid, Parabolan. Mange brugere af Parabolan havde gode resultater, og derfor er de fleste af de laboratorier, Danmark blinde passagerer fyldt steroid, der er markeret med dette stof.

Trenbolon har været anvendt primært i veterinær medicin, for at øge lean masse af kvæg og reduktion af kropsfedt af andre dyr. Bodybuildere, der bruger Trenbolon rapporterede betydelige gevinster i styrke og muskelmasse, og på samme tid en stor fedt tab. Den anabolske ratio for Testosteron er 100, men Trenbolon er forholdet er 500, så nu kan du forestille dig, hvor stærk denne steroid er.

Trenbolone Acetate 100 Cycle

Den dårlige ting om Tren, er det faktum, at dette stof vil stoppe kroppens naturlige proces med at producere Testosteron, derfor en ordentlig PCT er nødvendig i slutningen af en cyklus.

At være en potent androgen steroid, som Trenbolone Acetate 100 vil fremstille flere forskellige androgene bivirkninger. For at undgå sådanne problemer, er du nødt til at holde Trenbolon en anbefalet dosis. Hvis det ikke er vedligeholdt til en rimelig dosis, kan det konvertere til østrogen, og give bivirkninger såsom Deca-Durabolin eller ikke. Hvis du er følsomme over for denne slags spørgsmål, er det tilrådeligt at tilføje nogle Cabaser at din cyklus.

Ved at besidde en veldrevet anabolske handling, Trenadex Acetat 100 kan medtages i både "bulking" og "cutting" cykler, med gode resultater. Brugere, der ønsker at øge deres masse kan tilføje af Testosteron med en mundtlig stof såsom Dianabol. For at skære cyklusser bodybuyilders ofte stak Trenbolone Acetate 100 med Testosteron Propionat og Winstrol. Med en afbalanceret kost og aerobic, Tren vil give store resultater.Kvindelig bodybuilder ikke bruger Trenbolon, fordi det giver dig mulighed for at producere masculizing bivirkninger for sikker.

Gennemsnitlig Dosis: 300 til 700 mg/uge

Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof trenbolonacetat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest