Tren-Ace-Max amp

Producent: Maxtreme

Produktkode: 537

Tilgængelighed: På lager

Pris: 87,43€
Ex moms: 87,43€

TREN -ACE-MAX AMPULLER ER TILGÆNGELIGE I DANMARK

Tren-Ace-Max er en anabolsk steroid produceret af virksomheden Maxtreme Pharma. Den aktive kemiske stof i Tren-Ace-Max er Trenbolonacetat. En ampul af produktet indeholder 100 mg af trenbolonacetatopløsning til injektion.

Trenbolon er en af de mest potente steroider til salg i vores butik. Trenbolonacetat er meget lig androgenreceptorer. Trenbolon stabiliserer androgenreceptorer flere gange hurtigere end sådanne velkendte steroider som testosteron og Nandrolon. Derfor forårsager indtagelse af stoffet en stærk stigning i atletens muskelmasse og styrkeindikatorer.

 

EGENSKABER OG VIRKNINGER AF TRENBOLONACETAT

Trenbolon ligner i sin kemiske struktur Nandrolon i sin kemiske struktur, selv om det er meget forskelligt i sine egenskaber. Trenbolonacetat er populært, fordi det ikke aromatiserer. På grund af dette forårsager dets modtagelse ikke bivirkningen gynækomasti. Lægemidlet forårsager heller ikke væskeophobning i den menneskelige krop. Derfor er den opnåede masse af høj kvalitet.

De vigtigste virkninger af trenbolonacetat omfatter:

  • Vækst af muskelmasse af høj kvalitet
  • En betydelig stigning i atletens styrkeindikatorer, hvilket er grunden til, at Trenbolone Acetate er så elsket af powerlifters
  • Fremmer forbedret produktion af væksthormon
  • En positiv effekt på forbrændingen af fedtdepoter
  • Bidrager til at øge niveauet af insulinlignende vækstfaktor
  • Reducerer niveauet af kortisol i den menneskelige krop

 

Hvordan man tager Trenbolonacetatinjektioner

Trenbolonacetat har en kort virkningsperiode på menneskekroppen, så injektioner bør gives dagligt eller hver anden dag. Den anbefalede dosis er 50 mg hver dag eller 100 mg injiceret hver anden dag.

Lægemidlet kombineres godt med andre steroider. Trenbolonacetat kan kombineres med Stanozolol eller Oxandrolone i tørrecykler. Oftest kombineres trenbolonacetat med Winstrol: 50 mg af hvert præparat hver dag eller hver anden dag. En sådan steroidcyklus, sammen med korrekt ernæring, giver mulighed for at få kvalitetsmuskler og fortykkelse af musklerne på samme tid. Der er også en betydelig stigning i atletens styrkeparametre. Man kan også opnå muskler af høj kvalitet ved at holde fedtprocenten lav. Professionelle bodybuildere tilføjer Anadrol til denne combination.

Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stof
Stof trenbolonacetat

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest